Första spadtag för LSS-boende i Norrviken!

Det nya LSS- boendet i Norrviken kommer att erbjuda sex moderna lägenheter, komplett med gemensamhets- och personalutrymmen. Boendet är ett steg framåt för att möta behoven hos personer med funktionsnedsättningar i Sollentuna.

Sollentuna Kommunfastigheter AB (SKAB) tar ansvar för hela byggprocessen i samarbete med byggentreprenören Fors Måleri och Entreprenad AB.

”Vi kan se tillbaka på tidigare samarbete och det smakfulla LSS-boendet i Tureberg, och vi är glada att de är med oss även i detta projekt.” säger SKAB:s byggprojektledare Stefan Henningsson.

Under våren och försommaren inleddes projekteringen och markarbetena och själva byggandet har startat under sensommaren 2024. Vi ser fram emot att se detta boende stå klart i augusti 2025 och vi är övertygade om att det kommer att bidra till en ännu mer inkluderande och stöttande miljö för alla våra invånare.

"Vi på SKAB är väldigt stolta över att bygga det här LSS- boendet då det är ett viktigt steg mot att skapa ett samhälle där alla kan trivas och få det stöd de behöver. Tillsammans bygger vi en framtid där alla känner sig hemma!” säger Hanna Clerkestam ordförande SKAB.
Första spadtag för LSS-boende i Norrviken!

Åk till toppen