Ny leverantör av brand- och utrymningslarm!

Ny leverantör av brand- och utrymningslarm!

Från vänster upphandlingskonsult Fredrik Dahlström, säkerhetschef SKAB Jonas Adling, säkerhetsförvaltare SKAB Jimmy Loley, servicesamordnare TMP Alarm Johan Jansson, projektledare TMP Alarm Niklas Florén och försäljningschef TMP Alarm Niklas Bokedal.

Sollentuna kommun, Sollentunahem och SKAB har efter en omfattande upphandling tecknat avtal med TMP Alarm som ny leverantör av brand- och utrymningslarm. Upphandlingen genomfördes av Fredrik Dahlström på Upphandlingskonsulten.

TMP Alarm, som grundades 2007, är specialiserat på system för brand- och utrymningslarm för alla typer av byggnader och verksamheter. Företaget har lång erfarenhet av att arbeta med kommuner och myndigheter.

“Att utses som den första rankade leverantören i denna upphandling är ett erkännande av vårt hårda arbete och vår dedikation. Vi är hedrade över att få förtroendet att samarbeta med kommunen, SKAB samt Sollentunahem och vi ser fram emot att leverera resultat av högsta kvalitet” Säger Niklas Bokedal, försäljningschef på TMP Alarm.

Det nya avtalet med TMP Alarm markerar ett viktigt steg framåt för att stärka brandsäkerheten i våra fastigheter.

”Tillsammans med TMP Alarm effektiviserar, moderniserar och förbättrar vi arbetet med brandlarm i kommunens fastigheter” säger Jimmy Loley, säkerhetsförvaltare på SKAB.

Åk till toppen